Tekenlessen

Voorlopig geef ik géén tekenlessen.

ik mag u doorverwijzen naar twee collega’s in Enschede:

Aiwa Froeling, www.kleuratelier.nl    06-10832319  

José Bindels,  www.hettekenrijk.nl    06-24249999 

Wat doen we in de tekenlessen?

Jij bent de kunstenaar en alles kan.  Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in het maken van je kunstwerk. Soms vertel ik eerst een verhaal  of we luisteren naar een liedje of we kijken naar het werk van een kunstenaar. En als je zelf iets wilt vertellen of tekenen over wat jij hebt beleefd, dan kan dat natuurlijk ook!

Kinderen: tekenen, schilderen, spetteren, kleuren, knippen, plakken, scheuren en meer. Experimenteren met verschillende technieken en materialen, je fantasie groeit, net als je zelfvertrouwen.
5-ca.10 jaar, woensdagmiddag 13.30-15.00 en 15.00-16.30u.

Tieners: tekenen en schilderen, jezelf uitdagen nieuwe experimenten aan te gaan, je eigen creativiteit verder te ontwikkelen.
Leeftijd: vanaf ca. 11 jaar tot 15 jaar.
.woensdagavond van 18.30-20.00.

Kosten: abonnement van €36,00 per maand. Vooraf te betalen. Een maand opzegtermijn. In de korte schoolvakanties zijn er in principe geen lessen. Andere vakanties in overleg. Bij afwezigheid moet gewoon betaald worden. Bij langer durende ziekte maken we andere afspraken.

*Voor financiële tegemoetkoming in de kosten van de tekenlessen kun je een aanvraag indienen via: enschede@jeugdfondssportencultuur.nl

Voor meer info en/of aanmelden klik op Contact

Workshops

In een workshop werk je eenmalig of een paar keer aan een specifiek thema dat je verwerkt in een beeldend werkstuk. In mijn workshops vind ik het belangrijk om, naast creatief bezig te zijn, ook aandacht te hebben voor zingeving, bewustwording en inzicht.

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Op verzoek plannen we een workshop of ik maak er 1 op maat. Onderstaand een aantal voorbeelden:

  • Schilder je vakantie-uitzicht: nagenieten. In or out of control? Loslaten van de controle, loslaten van hoe het moet worden. Levert prachtige onverwachte resultaten.
  • Innerlijk behang : welke beelden leven er in jou? We halen ze naar boven en werken ze uit.
  • Vijf avonden beeldend werken rond verlies. Rouwverwerking.
  • Workshop voor zussen/vrienden/collega’s. Plezier, gekheid en samenwerken.
  • Samen schilderen voor (groot)ouder en(klein)kind.  Plezier en van elkaar genieten.
  • I promiss myself: hoe zorg ik goed voor mezelf in mijn drukke bestaan?

De tarieven per workshop liggen tussen de 25 en 150 euro (meerdere avonden).